Het bestuur van de Doorbraak!

Geen vereniging zonder een bestuur. De Doorbraak is in de gelukkige positie dat het een zeer deskundig en betrokken bestuur heeft. Toch bent u van harte welkom om mee te helpen de speeltuin een succes te houden.

Per Email zijn de voorzitter of de secretaris bereikbaar onder hun functie @svdedoorbraak.nl. Dat is wat moeilijk maar als we het uitschrijven krijgen we bergen spam, u begrijpt het wel.

Wilt u als betrokken buurtbewoner iets doen voor kinderen in Pancras-Oost, neem dan eens contact op met één van de bestuursleden.

De speeltuinverenging zoekt een nieuwe penningmeester en/of secretaris en/of webmaster. Deze functie kan in overleg worden ingevuld en kost een paar uur vrijwilligerswerk per week. Het helpt de kinderen in de wijk enorm.

De taken van de penningmeester zijn natuurlijk het beheer van het geld, zoals het innen per acceptgiro van het abonnementsgeld.

Secretaris schrijft brieven en jaarverslagen. De webmaster zorgt dat je dit kunt lezen.

Wilt u ook graag meewerken aan een beter speelklimaat in onze buurt, neem dan even contact op met de voorzitter Ton Duijndam  (0651231633)