Vier je leukste kinderpartijtje in speeltuin de Doorbraak!

Speeltuin de Doorbraak is uitermate geschikt voor kinderpartijtjes. De speeltuin is klein en overzichtelijk. Alle speelwerktuigen zijn veilig, geschikt voor kinderen tot 10 jaar. De speeltuin ligt helemaal in het groen waardoor ook de privacy is gegarandeerd.

En u bent niet afhankelijk van het weer! Door de overdekte kinderspeelplaats kunt u gewoon doorgaan ook al regent het pijpenstelen. In de speeltuin staan twee picknick tafels die speciaal gereserveerd zijn voor partijtje.

Gedurende de openingstijden betaalt u alleen de toegang voor de  kinderen die geen lid zijn.

Maar u kunt ook buiten de reguliere openingstijden terecht. Hiervoor huurt u bij ons de sleutel van de speeltuin. Deze service is alleen mogelijk voor leden en kost 5 euro.
Bent u nog geen lid dan kunt u gebruik maken van onze voordeelaanbieding:
lidmaatschap (12,50) + 1x sleutelhuur (normaal 5,-) nu samen voor 15,-. (Let op wij garanderen geen exclusief gebruik van de speeltuin).

feestgroep

Kijk hier voor de gebruiksvoorwaarden. Ook schoolreisje zijn mogelijk, klik hier voor meer informatie. Gezien de grote belangstelling is de reservering alleen per dagdeel mogelijk.  Dus in de ochtend tot 13:00 uur en in de middag vanaf 13:00 uur. Op deze manier kunnen twee partijtjes per dag plaats vinden. Het aantal reserveringen per jaar per familie is 2.

Uw aanvraag wordt per email bevestigd. In de schoolvakanties is er geen communicatie mogelijk.

Kijk hier in de agenda of de speeltuin vrij is. Log in met Gast/Gast n-info

SPEELTUINHUUR IN 6 STAPPEN

1. Leden:
    Vul dit formulier in voor een reservering van de speeltuin.

Niet leden:
    Vul dit formulier in om lid te worden/te reserveren en het totaal bedrag te storten op  giro 6493504 tnv Speeltuinver de Doorbraak, Leiden.

2. Een bestuurslid zal uw afspraak in de agenda zetten.
    U ontvangt een email ter bevestiging van de afspraak.

3. Leden kunnen bij het ophalen van de sleutel de 5 euro betalen. Nieuwe leden hebben dan al betaald via de giro.

4. Haal voor het partijtje de sleutel op bij een bestuurslid:
    adres txt

5. Ruim de speeltuin na gebruik goed op.

6. Bezorg de sleutel na het partijtje weer bij het bestuurslid terug.