Help de speeltuin de Doorbraak een handje!

Ook uw organisatie kan de speeltuin helpen. Regelmatig organiseren wij gezellige werkdagen voor bedrijven en of organisaties die maatschappelijk actief willen zijn. Neem eens contact op met ons bestuur.

Recent hielpen ons:

PvdA Fractie Leiden

Speeltuinvereniging "De Doorbraak" kreeg dit jaar bezoek van de PvdA fractie uit de Leidse gemeenteraad. De gemeenteraadsleden konden zo eens laten zien dat ze ook met hun handen hun mannetje en vrouwtje staan. Zo werd er volop geschilderd en gesnoeid zodat de speeltuin weer helemaal winterklaar is. De deuren en portalen kregen een vrolijk kleurtje, rood natuurlijk.  De bestuursleden van de speeltuin klusten ook mee, zodat vele handen licht werk maakten.  Voor volgend jaar hoopt het bestuur van de speeltuinvereniging dat ook andere politieke partijen aan de MADD willen meewerken.

Studenten vereniging Minerva

De introducés van Minerva gaven de speeltuin een opknapbeurt.

Vuurpijlen bedankt!!!!