Huur de klimwand, van harte welkom.

De klimwand is openbaar en speciaal bestemd voor buurtbewoners van Pancras-Oost. Wil je de klimwand gebruiken neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. Het liefste per e-mail. (secretaris @ svdedoorbraak nl ). Wij willen buurtbewoners van jong en oud in de gelegenheid stellen om van de klimwand gebruik te maken.

Voor de buurtbewoners die geen klimervaring hebben worden er regelmatig klimcursussen georganiseerd. Kijk op "nieuws van de klimwand" voor meer informatie.

Wij onderscheiden reguliere en incidentele gebruikers. De reguliere gebruikers komen op vaste dagen en tijden. Zij krijgen hiervoor een eigen sleutels en betalen een borg. Er is een vaste contactpersoon die verantwoordelijk is.

Voor incidentele gebruikers is er ook de mogelijkheid om de klimwand te huren. Alle voorwaarden voor het gebruik van de klimwand staan in de gebruiksvoorwaarden, waar de potentiële klimmer mee akkoord moeten gaan.

U en uw medeklimmers klimmen volledig voor eigen risico.

Je verklaart dat je je bewust bent van de risico’s van het klimmen en voldoende klimervaring hebt.

De gebruiker is  verantwoordelijk dat alle materialen weer in goede conditie worden opgeborgen op de daarvoor bestemde plaatsen.

 

 

De borg voor de sleutels bedraagt € 15. Het gebruik van de klimwand is vrij omdat dit een openbare voorziening is. Voor de bemiddeling en het gebruik van het speeltuinterrein buiten de reguliere openingstijden, vragen wij een vergoeding van € 10. Bij afwezigheid kun je de sleutels door de bus gooien, wij gireren de borg dan terug .

Lees hier gebruiksovereenkomst en de gebruiksvoorwaarden.