Schoolreisje naar Leiden, dan ook naar de Doorbraak!

Wat een leuk idee: tijdens een schoolreisje met Leiden als bestemming even een uurtje spelen in de Doorbraak. Of heel goed te combineren met een lunch. Het zal dan vooral gaan om kinderen uit groep 1, 2 of 3 eventueel in combinatie met een andere bestemming in de buurt.

Direct naast de speeltuin is een groot (betaald) parkeer terrein waar bussen altijd eenvoudig kunnen parkeren. Tussen 10 en 3 uur is het over het algemeen rustig in de speeltuin en is er zeker plaats voor 60 kleuters.

De speeltuin voldoet aan de laatste veiligheidsnormen, kinderen kunnen hier zonder toezicht veilig spelen. Klik hier voor het adres van de speeltuin.

De kosten zijn laag, wij vragen een bijdrage van 10 euro. Bij de beheerder is limonade en ijs verkrijgbaar. In de buurt zijn verschillende snackbars waar u eventueel een lunch met patat kunt verzorgen. Een lunch kan als het regent op de overdekte speelplaats genuttigd worden.

Wat dacht u van een combinatie met een leuke boottocht. Kijk eens op de site van rederij de Oude Rijn www.vareninleiden.nl of de rederij Rembrandt www.rederij-rembrandt.nl of van de VVV. Naast de speeltuin is een steiger waar u kunt instappen

Een andere, ook voordelige, mogelijkheid is om de speeltuin te combineren  met een bezoek aan boerderij het Geertje. www.hetgeertje.nl

Het schoolreisje wordt zo erg leuk en heel betaalbaar. Reserveer ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Neem voor reservering contact op met het bestuur. Het gebruik van de speeltuin is verbonden aan deze algemene gebruiksvoorwaarden.