Feestjes

Vier je leukste kinderfeestje in Speeltuin de Doorbraak

Speeltuin de Doorbraak is klein en makkelijk te overzien en daarom een goede plek voor kinderfeestjes. De speeltoestellen die er nu staan, zijn het meest geschikt voor kinderen tot 10 jaar. In de speeltuin staan picknicktafels die je kan reserveren voor je feestje en er is een overdekt gedeelte waar je gebruik van kan maken als het regent.

Wat huur je

Je kunt de speeltuin huren per dagdeel. In de ochtend vanaf 9.30 tot 13.00 uur en in de middag vanaf 14.00 uur tot 17.30. Er kan maar 1 feestje per dagdeel worden gehouden. Je hebt geen exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je feestje, dus andere bezoekers kunnen er ook spelen. Je huurt een sleutel die je na het feestje weer terugbrengt. Je kunt gebruik maken van (drink)water en elektriciteit.

Beschikbaarheid

Klik in de kalender om te zien of de datum en dagdeel nog beschikbaar zijn (er is maar 1 feestje per dagdeel mogelijk).

Wat betaal je

Dit jaar is de gang van zaken voor het huren van de speeltuin voor feestjes anders dan voorgaande jaren. In plaats van lid te worden (12,50) en sleutelhuur (5,-) te betalen, mag je nu een eigen bijdrage doen voor de Crowdfunding voor de nieuwe natuurspeeltuin. Je maakt deze bijdrage over via IBAN NL37INGB0006493504 ten name van Speeltuinvereniging de Doorbraak, Leiden en onder vermelding van ‘crowdfunding’. Je mag natuurlijk ook nog steeds ervoor kiezen om lid te worden zodat je ons extra steunt.

Aanmelden

Kijk hier voor het aanmeldformulier om de datum te reserveren en lees hier de gebruiksvoorwaarden. We bevestigen je aanvraag per email en sturen je gelijk alle instructies voor gebruik van water, elektriciteit en de sleutel. Na het feestje ruim je alles weer op in de speeltuin en breng je de sleutel weer terug.