Feestjes

CORONAMAATREGELEN FEESTJES:

Kinderfeestjes mogen weer! Je mag zelfs weer trakteren, maar let op en voorkom besmetting. Raak zo min mogelijk het eten of drinken aan wat je uitdeelt. Deel bijvoorbeeld alleen voorverpakte porties uit. Was altijd vóór en ná het spelen, eten en drinken je handen. Er is een kraantje en zeep in het toilet of gebruik de buitenwasbak om het hoekje van het toilet.

Verjaardagen/partijen/evenementen voor families/volwassenen vallen onder de horecawetgeving en die zijn daarom niet toegestaan.

Hieronder lees je hoe je een kinderfeestje kan boeken:

Vier je leukste kinderfeestje in Speeltuin de Doorbraak

Speeltuin de Doorbraak is klein en makkelijk te overzien en daarom een goede plek voor kinderfeestjes. De speeltoestellen die er nu staan, zijn het meest geschikt voor kinderen tot 10 jaar. In de speeltuin staan picknicktafels die je kan reserveren voor je feestje en er is een overdekt gedeelte waar je gebruik van kan maken als het regent.

Wat huur je

Je kunt de speeltuin huren per dagdeel: in de ochtend (10.00 – 13.00 uur) of in de middag (14.00 – 17.00 uur). Er kan maar 1 feestje per dagdeel worden gehouden. Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere bezoekers kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van (drink)water en elektriciteit. Je hoeft geen sleutel meer te huren vanwege de ruimere openstelling van de speeltuin. De kiosk blijft helaas dicht omdat er geen dagelijkse beheerder beschikbaar is.

Beschikbaarheid

Klik in de kalender om te zien of de datum en dagdeel nog beschikbaar zijn (let op – er is maar 1 feestje per dagdeel mogelijk).

Wat betaal je

Dit jaar is de gang van zaken voor het huren van de speeltuin voor feestjes anders dan voorgaande jaren. Voorheen betaalde je voor een 1-jarige lidmaatschap (12,50) en sleutelhuur (5,-) voor het boeken van feestjes. Dit jaar sluiten we in september 2020 tijdelijk voor het bouwen van de nieuwe natuurspeeltuin. Daarom mag je dit jaar zelf bepalen wat je betaalt. Je maakt je vrijwillige bijdrage over via IBAN NL37INGB0006493504 ten name van Speeltuinvereniging de Doorbraak, Leiden en onder vermelding van ‘crowdfunding’. Wel vragen we je nog steeds om lid te worden zodat we extra steun en subsidies kunnen ontvangen.

Aanmelden

Kijk hier voor het aanmeldformulier om de datum te reserveren en lees hier de gebruiksvoorwaarden. We reageren binnen enkele dagen per mail op je aanmelding en sturen je gelijk alle instructies voor gebruik van water, elektriciteit en andere zaken. We vragen je graag om na het feestje alles weer op te ruimen in de speeltuin.