Oktober 2021 – nieuws

Halloween

Wat hadden we er naartoe geleefd: Halloween in de Doorbraak! Het was het eerste evenement dat sinds corona kon doorgaan op zondag 31 oktober.
 
En rond half vijf was het zover. Een grote stoet heksen, gruwelijke clowns en andere engerds kwam op de speeltuin af. Die konden we gelukkig tevreden houden met broodjes knakworst, soep en een heleboel snoepgroenten. Dit was gul gesponsord door Dirk van den Broek op het Levendaal in Leiden.
 
Daarna stapten alle kindjes de stromende regen in om op zoek te gaan naar traktaties. Meer dan twintig huizen deden mee en verrasten de dappere aanbellers met hun Halloween kostuums of versieringen. Bewoners beloonden de kindjes met iets lekkers. Ondanks de bakken met regen werd er genoten en gelachen. Na de optocht keerde iedereen weer terug naar de speeltuin. Daar was nog meer eten en als toetje marshmallows, lekker geroosterd boven een kampvuur. 
 
Wat was het heerlijk om weer eens samen te mogen feesten! Namens alle kindjes en hun ouders bedanken we hierbij de Dirk van den Broek voor de gulle sponsoring.