• Voorzitter – Peter Berkvens

• Renovatie natuurspeeltuin – Ton Duijndam, Reinier Verbeek

Bestuur van Speeltuin vereniging de Doorbraak

Wie zijn wij?

De Doorbraak is een vereniging die voor het merendeel werkt met enthousiaste vrijwilligers. Het bestuur bestaat ook uit vrijwilligers, die allemaal lokale ouders zijn met kinderen die ook graag komen spelen in de speeltuin. Daarom is er altijd een persoonlijke betrokkenheid bij alles wat we doen.

Wil je ook meehelpen om de speeltuin de meest gezellige plek van Leiden te maken? Geef je op als vrijwilliger voor de verschillende werkgroepen. Lees hier meer over op de pagina ‘Steun ons’.

Onze doelstelling

Speeltuinvereniging de Doorbraak wil met een nieuwe inclusieve natuurspeeltuin stadskinderen de kans te geven om vrij en fantasierijk te spelen in de natuur ter bevordering van de algehele gezondheid en om een positieve respectvolle houding te ontwikkelen voor flora en fauna en de medemens.

info@svdedoorbraak.nl