Klimwand

Klimwand de ‘Olifant’

De klimwand is openbaar en speciaal bestemd voor buurtbewoners van Pancras-Oost. Buurtbewoners van jong en oud mogen van de klimwand gebruikmaken. Voor buurtbewoners die geen klimervaring hebben kunnen klimcursussen worden georganiseerd op aanvraag.

Voorwaarden

We onderscheiden reguliere en incidentele gebruikers. De reguliere gebruikers komen op vaste dagen en tijden. Zij krijgen hiervoor een eigen sleutels en betalen een borg. Voor incidentele gebruikers is er ook de mogelijkheid om de klimwand te huren. Alle voorwaarden voor het gebruik van de klimwand staan in de gebruiksvoorwaarden, waar de klimmer mee akkoord moet gaan. Alle klimmers klimmen volledig voor eigen risico. Je verklaart dat je je bewust bent van de risico’s van het klimmen en voldoende klimervaring hebt. De gebruiker moet ervoor zorgen alle materialen weer in goede conditie op te bergen op de daarvoor bestemde plaatsen.

Kosten

Het gebruik van de klimwand is vrij omdat dit een openbare voorziening is. Voor de bemiddeling en het gebruik van het speeltuinterrein buiten reguliere openingstijden, vragen wij echter een vergoeding van €10. De sleutels breng je na gebruik van de klimwand weer terug naar een bestuurslid of de beheerder.

Meld je aan

Als je de klimwand wil gebruiken, dan kun je je aanmelden en een datum reserveren via de gebruiksovereenkomst.