Schoolreisje

Schoolreisje naar Leiden? Dan ook naar de Doorbraak!

De speeltuin is tijdelijk gesloten vanwege verbouwing tot natuurspeeltuin. We verwachten in juni 2021 weer open te gaan. Onderstaande informatie kan veranderen tegen die tijd. Neem contact op met ons via info@svdedoorbraak.nl als je meer wil weten. 

Wat een leuk idee – tijdens een schoolreisje met Leiden als bestemming even een uurtje spelen in de Doorbraak. Dit is ook heel goed te combineren met een lunch. Het zal dan vooral gaan om kinderen uit groep 1, 2 of 3 en in combinatie met een andere bestemming in Leiden of omstreken.

Direct naast de speeltuin is een groot (betaald) parkeerterrein waar bussen altijd eenvoudig kunnen parkeren. Tussen 10.00 en 15.00 uur is het over het algemeen rustig in de speeltuin en is er zeker plaats voor 60 kleuters.

De speeltuin voldoet aan de laatste veiligheidsnormen, kinderen kunnen hier zonder toezicht veilig spelen. Klik hier voor de locatie van de speeltuin.

De kosten zijn laag. We vragen een bijdrage van 10 euro. Bij de beheerder is limonade en ijs verkrijgbaar. Als het regent is er een overdekt gedeelte waar de kinderen kunnen schuilen en rustig hun lunch kunnen eten.

Reserveer ruim van tevoren via info@svdedoorbraak.nl zodat we de datum tijdig kunnen blokkeren voor feestjes. Het gebruik van de speeltuin is verbonden aan deze algemene gebruiksvoorwaarden.