Coronaregels

Datum laatste update: 8 juni 2021

Vanaf de heropening op 9 juni gelden de volgende coronaregels in de speeltuin:

• Toegang tot de speeltuin is gratis.

• Houd je aan de algemene coronaregels − was je handen (voor en na het spelen), houd 1,5 meter afstand van anderen, blijf thuis bij klachten zoals keelpijn, snotneus, hoesten en koorts.

• Uitzonderingen op de 1,5-meter regel − kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden, mensen uit hetzelfde huishouden hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

• Als het te druk is en je kan je niet houden aan de 1,5-meter regel, verlaat dan de speeltuin.

• Vorm geen groepen − maximaal 4 personen mogen bij elkaar staan of zitten met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar onderling en personen uit hetzelfde huishouden.

• Alleen kinderen tot/met 12 jaar en begeleidende volwassenen mogen in de speeltuin komen.

• Het toilet is open voor gebruik tijdens openingstijden van de speeltuin. Houd de toiletten schoon of meld een vies toilet/wasbak aan de beheerder.

• Kinderfeestjes mogen weer, maar evenementen zijn niet toegestaan.

Speeltuingebouwen

• De portiersloge is niet publiekelijk toegankelijk.

• Betaal contactloos in de speeltuin dus met bankpas of QR-code.

• De overkapping in de speeltuin is geen gesloten gebouw, daarom gelden hier bovenstaande algemene coronaregels. Dat betekent dat je de ruimte onder de overkapping moet verlaten, als je daar geen 1,5 meter afstand kan houden van anderen boven de 12 of van mensen van andere huishoudens.

Regels volgen

We vertrouwen erop dat je zelf de regels van de speeltuin volgt. Dit is nodig om gezond te blijven en om ervoor te zorgen dat je anderen niet ziek maakt. Als je je niet houdt aan de regels, dan vragen we aan je om dat wel te doen. Als je je nog steeds niet houdt aan de regels, dan mogen de beheerder, het bestuur van de speeltuin en andere vrijwilligers van de speeltuin die op dat moment werken in de speeltuin, je vragen om de speeltuin te verlaten.