Wie mag lid worden

Kinderen tot 14 jaar kunnen lid worden van Speeltuin de Doorbraak! Het lidmaatschap is gratis maar je mag altijd een vrijwillige bijdrage doneren.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

Als lid word je via e-mail op de hoogte gehouden van evenementen die wij organiseren (wanneer het weer kan in verband met corona) en mag je je ook voor deelname opgeven (onder voorwaarden die je hier kunt lezen). Verder kun je als lid kinderfeestjes boeken in de speeltuin. Ook mag je als lid gratis gebruik maken van de wc’s.

Waarom vragen we je om lid te worden?

Voor elk kind uit Leiden dat lid is bij de speeltuinvereniging ontvangt de Doorbraak een beetje subsidie van de gemeente Leiden. Dus door lid te worden help je de speeltuin met het in stand houden van beheer, onderhoud, evenementen en verhuur.