Met een groep komen

Eenmalig uitstapje naar de Doorbraak?

Wil je eenmalig met een grotere groep kinderen naar natuurspeeltuin de Doorbraak komen (maar het is géén kinderverjaardag)? Bijvoorbeeld met een klas, een scoutinggroep of een revalidatiegroep om iets te vieren of om gewoon even een uurtje te spelen? Dat kan. Lees daarvoor onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden:

• Kom met maximaal 25-30 kinderen en boek vooraf. Dit vragen we omdat het in de nieuwe speeltuin vooral op warme dagen al gauw te druk is.

• Je boekt een dagdeel via het reserveringsformulier. Je hoeft in dit geval géén lid te worden van de speeltuinvereniging.

• In het reserveringsformulier vul je bij ‘voornaam kind’ de naam van je groep/instelling/organisatie en bij ‘geboortedatum kind’ vul je de datum van de reservering in.

• Door te reserveren heb je recht op onze 2 grote feesttafels (waarvan 1 onder de overkapping) en vrije toegang tot de wc.

• Het reserveren van een dagdeel kost 15 euro.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@svdedoorbraak.nl. Vier je wél de verjaardag van je kind? Boek dan via de pagina voor kinderfeestjes.

Regelmatig naar de Doorbraak?

Wil je vaker of regelmatig met een grotere groep kinderen langskomen om te spelen, bijvoorbeeld als KDV, BSO of gastouder? Dat kan! Mail ons via info@svdedoorbraak.nl om de voorwaarden voor het gebruik van de speeltuin en de wc’s te bespreken.

Algemene info

De speeltuin voldoet aan de laatste veiligheidsnormen. Er is een speelvijver met een ondiep gedeelte voor zeer jonge kinderen (ca. 15cm) en een gedeelte met wat dieper water (ca. 40cm) voor oudere kinderen. De twee gedeeltes zijn van elkaar afgescheiden door hekken. Zeer jonge kinderen moeten onder toezicht spelen.