Met een groep komen

Uitstapje naar de Doorbraak?

Wil je een keertje naar de speeltuin komen met een grotere groep kinderen (maar het is géén kinderverjaardag)? Bijvoorbeeld met je klas, een scoutinggroep of een revalidatiegroep om iets te vieren of om gewoon even een uurtje te spelen? Dat kan. Lees hieronder de voorwaarden.

Vier je wél de verjaardag van je kind? Boek dan via de pagina voor kinderfeestjes.

Voorwaarden voor een bezoek met een grote groep kinderen (maar het is geen kinderverjaardag):

• Kom met maximaal 25-30 kinderen en boek vooraf. Dit vragen we omdat het in de nieuwe speeltuin vooral op warme dagen al gauw te druk is.

• Je boekt een dagdeel via het reserveringsformulier. Je hoeft in dit geval géén lid te worden van de speeltuinvereniging.

• In het reserveringsformulier vul je bij ‘voornaam kind’ de naam in van jouw groep/instelling/organisatie en bij ‘geboortedatum kind’ vul je de datum van de reservering in.

• Door te reserveren heb je recht op onze 2 grote feesttafels (waarvan 1 onder de overkapping) en vrije toegang tot de wc.

• Het reserveren van een dagdeel kost 15 euro.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@svdedoorbraak.nl

Regelmatig naar de Doorbraak?

Wil je vaker of regelmatig met een grotere groep kinderen langskomen om te spelen, bijvoorbeeld als KDV, BSO of gastouder? Dat kan! Mail ons via info@svdedoorbraak.nl om de voorwaarden voor het gebruik van de speeltuin en de wc’s te bespreken.

Algemene info

De speeltuin volgt de nieuwste veiligheidsregels. Er is een speelvijver met een ondiepe deel voor zeer jonge kinderen (ongeveer 15cm) en een deel met wat dieper water (ongeveer 40cm) voor oudere kinderen. De twee delen van de vijver zijn van elkaar gescheiden door hekken. Ouders moeten zelf op hele jonge kinderen letten tijdens het spelen.