Doe een donatie

Het ontwerpen en het aanleggen van de nieuwe natuurspeeltuin kost geld. Maar daarbij houdt het niet op. Denk aan al het groen en de bomen die verzorgd moeten worden, de schoonmaak van het water, het onderhoud van de portiersloge, diverse reparaties en de verzekeringen die nodig zijn. Om de natuurspeeltuin goed te beheren en te onderhouden, hebben we dus zeker ook jouw financiële steun nodig.

Wil je een steentje bijdragen? Doe dan eenmalig of jaarlijks een donatie met een bedrag naar keuze. Bedrijven die willen sponsoren zijn uiteraard ook zeer welkom! Je bedrijfslogo komt dan hier op onze website te staan.

De vereniging en de kinderen danken je van harte!

Maak je donatie over naar:

IBAN NL37INGB0006493504 ten name van Speeltuinvereniging de Doorbraak en onder vermelding van ‘Donatie’.

Of doneer via iDEAL: