Evenementen

Voorlopig is de speeltuin dicht vanwege verbouwing tot nieuwe natuurspeeltuin. We zullen weer evenementen houden wanneer de verbouwing afgerond is naar verwachting in juni 2021. 

Evenementen die we willen houden in 2021 (onder voorbehoud en met toepassing van Coronamaatregelen) : 

NLdoet op zaterdag 29 mei, 10.00 – 17.00. We gaan de overkapping schoonmaken, verven en repareren, beplanting nalopen, buitenstopcontacten vernieuwen. Er hebben zich al voldoende vrijwilligers aangemeld voor dit evenement. Vrijwilligers krijgen natuurlijk iets lekkers te drinken en te eten. 

Modderdag ergens in de zomer, precieze datum en tijden komen nog, maar reken maar vast op een extra setje kleding voor je kleintje 🙂

Vakantie kick-off aan het einde van de zomer, precieze datum en tijden komen nog. We maken muziek, doen spelletjes en eten lekker frietjes en ijsjes. Betere start van de zomervakantie kun je niet wensen!

Burendag op zaterdag 25 september, precieze tijden en activiteiten maken we nog bekend op deze pagina. Elk jaar doen we met buren en vrijwilligers lichte klusjes in de speeltuin en vieren we dat met lekkere koffie, thee, sapjes en hapjes en gezellig geklets. Een leuke manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen.  

Halloween op zaterdag 30 oktober, precieze tijden en activiteiten maken we nog bekend op deze pagina en sociale media. Jaarlijks organiseren we een optocht. Je mag verkleed bij buurtbewoners aankloppen die heel graag je mooie schmink en kostuums willen bewonderen. Als beloning krijg je natuurlijk wat lekkers. In de speeltuin doen we spannende spelletjes, eten we hartige heksensoep en bekijken we een griezelige film.  

Als je ideeën hebt voor een evenement of als je je graag wil opgeven als vrijwilliger om mee te helpen bij evenementen, dan kan dat! We zoeken nog naar mensen die deze evenementen willen helpen organiseren en invullen: internationale kinderdag, dag van het park, straatspeeldag, SamenSpeeldag in samenwerking met OERRR. Dus geef je snel op als vrijwilliger via info@svdedoorbraak.nl onder vermelding van het evenement waar je aan mee wil helpen. We nemen dan binnen enkele werkdagen contact met je op. 

We heten je alvast van harte welkom bij onze toekomstige evenementen!

Halloween heks

TIP: volg ook onze facebookpagina of twitter om op de hoogte te blijven van evenementen en andere leuke nieuwtjes.