Wie wij zijn

De Doorbraak is een speeltuinvereniging met een bestuur en haar leden. De leden bestaan uit lokale ouders en hun kinderen en het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn werkende ouders uit de buurt met jonge kinderen die graag komen spelen in de speeltuin. Alles wat het bestuur doet voor de speeltuin komt daarom recht uit het hart.

Onze doelen

Speeltuinvereniging de Doorbraak wil met een nieuwe inclusieve natuurspeeltuin alle stadskinderen de kans geven om vrij en vol fantasie te spelen in de natuur. Hiermee wil de vereniging de gezondheid van alle kinderen verbeteren. Ook wil de vereniging de kinderen leren om zich positief te voelen en respect te hebben voor de natuur en andere mensen.

• Peter Berkvens: Voorzitter & fondsen

• Jenny Wong: Secretaris, PR & websitebeheer

• Manja Vollmann: Penningmeester & ledenadministratie

• Patty Goumans: Evenementen, ledencommunicatie & fotografie

• Francis Pappers: HR & beheer

Bestuur van Speeltuin vereniging de Doorbraak

Werkgroepen

Er zijn verschillende werkgroepen met enthousiaste vrijwilligers voor evenementen, beheer & onderhoud, PR, website en sociale media.

Nu de speeltuin weer open is na de verbouwing, zoeken we nieuwe vrijwilligers voor de werkgroep evenementen maar ook voor beheer tijdens het weekend.

Wil je nieuwe evenementen bedenken en uitvoeren? Of wil je helpen om de speeltuin in het weekend netjes te houden, prikkelstruiken te snoeien, en losse stenen weer veilig op hun plek zetten? Kan je daarbij ook de kiosk helpen bemannen en ijsjes verkopen aan de speeltuinkinderen en ze daar heel blij mee maken?

Geef je dan hier op als vrijwilliger. Zó help je om de speeltuin veilig en leuk te houden voor jouw kinderen en die van de buurt.