Wie wij zijn

De Doorbraak is een speeltuinvereniging met een bestuur en haar leden (lokale ouders en hun kinderen). Het bestuur bestaat volledig uit vrijwilligers – allemaal werkende lokale ouders met jonge kinderen die graag komen spelen in de speeltuin. Daarom is er altijd een persoonlijke betrokkenheid bij alles wat we doen.

Onze doelstelling

Speeltuinvereniging de Doorbraak wil met een nieuwe inclusieve natuurspeeltuin stadskinderen de kans te geven om vrij en fantasierijk te spelen in de natuur ter bevordering van de algehele gezondheid en om een positieve respectvolle houding te ontwikkelen voor flora en fauna en de medemens.

• Peter Berkvens: Voorzitter & fondsen

• Jenny Wong: Secretaris, PR & websitebeheer

• Manja Vollmann: Penningmeester & ledenadministratie

• Patty Goumans: Evenementen, ledencommunicatie & fotografie

• Francis Pappers: HR & beheer

Bestuur van Speeltuin vereniging de Doorbraak

Werkgroepen

Er zijn diverse werkgroepen met enthousiaste vrijwilligers voor evenementen, beheer & onderhoud, PR, website en sociale media.

Nu de speeltuin weer open is na de verbouwing, zoeken we nieuwe vrijwilligers voor de werkgroep evenementen maar ook voor beheer tijdens het weekend.

Wil je nieuwe evenementen introduceren en uitvoeren? Of wil je helpen om de speeltuin in het weekend netjes te houden, prikkelstruiken te snoeien, en losse stenen weer veilig op hun plek zetten? Kan je daarbij ook de kiosk helpen bemannen en ijsjes verkopen aan de speeltuinkinderen en ze daar heel blij mee maken?

Geef je dan hier op als vrijwilliger. Zó draag je bij aan een veilige leuke speelomgeving voor je kinderen en die van de buurt 🙂