Wie zijn wij

De Doorbraak is een vereniging die voor het merendeel werkt met enthousiaste vrijwilligers. Het bestuur bestaat ook uit vrijwilligers – allemaal lokale ouders met kinderen die ook graag spelen in de speeltuin. Daarom is er altijd een persoonlijke betrokkenheid bij alles wat we doen.

Onze doelstelling

Speeltuinvereniging de Doorbraak wil met een nieuwe inclusieve natuurspeeltuin stadskinderen de kans te geven om vrij en fantasierijk te spelen in de natuur ter bevordering van de algehele gezondheid en om een positieve respectvolle houding te ontwikkelen voor flora en fauna en de medemens.

• Peter Berkvens: Voorzitter

• Jenny Wong: Secretaris

• Manja Vollmann: Penningmeester

• Patty Goumans: Kinderfeestjes en evenementen

• Francis Pappers: HR

Bestuur van Speeltuin vereniging de Doorbraak

Werkgroepen

Er zijn diverse werkgroepen met enthousiaste vrijwilligers voor evenementen, beheer & onderhoud, PR, website en sociale media.

Wil je ook graag helpen bij een werkgroep of zelf een werkgroep starten? Geef je hier op als vrijwilliger.