Wie wij zijn

De Doorbraak is een vereniging die voor het merendeel werkt met enthousiaste vrijwilligers. Het bestuur bestaat ook uit vrijwilligers – allemaal lokale ouders met kinderen die graag spelen in de speeltuin. Daarom is er altijd een persoonlijke betrokkenheid bij alles wat we doen.

Onze doelstelling

Speeltuinvereniging de Doorbraak wil met een nieuwe inclusieve natuurspeeltuin stadskinderen de kans te geven om vrij en fantasierijk te spelen in de natuur ter bevordering van de algehele gezondheid en om een positieve respectvolle houding te ontwikkelen voor flora en fauna en de medemens.

• Peter Berkvens: Voorzitter & fondsen

• Jenny Wong: Secretaris & communicatie

• Manja Vollmann: Penningmeester & ledenadministratie

• Patty Goumans: Kinderfeestjes, evenementen & fotografie

• Francis Pappers: HR

Bestuur van Speeltuin vereniging de Doorbraak

Werkgroepen

Er zijn diverse werkgroepen met enthousiaste vrijwilligers voor evenementen, beheer & onderhoud, PR, website en sociale media.

Eén van de belangrijkste werkgroepen op dit moment is die van de speeltuinrenovatie. De oude speeltuin wordt van september 2020 – juni 2021 verbouwd tot inclusieve natuurspeeltuin. Dit project was gestart door Ton en Reinier van het oud-bestuur. Ze werken nu nauw samen met het huidige nieuwe bestuur om dit af te ronden. Met hun bouwexpertise en contacten in de Leidse kringen gaat dit absoluut lukken!

Wil je ook graag helpen bij een werkgroep of zelf een werkgroep starten? Geef je hier op als vrijwilliger.