Contact

Wat is het adres van de speeltuin?

Speeltuinvereniging de Doorbraak
Katoenpark 1, 2312 MN Leiden
IBAN: NL37INGB0006493504
KVK-nummer: 40448105

phone icon

Wil je iemand spreken? Stuur een e-mail met je vraag en telefoonnummer, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug! Je kan ons ook via Facebook een berichtje sturen. 

Lost_Property_Icon

Ben je iets kwijt? Vraag aan de beheerder in de kiosk of we het gevonden hebben. Of stuur ons een mailtje via info@svdedoorbraak.nl

Waar vind ik de speeltuin?

Hoe laat is alles open?

♠ De speeltuin is iedere dag open van 9.00 tot zonsondergang

♥ De kiosk is open wanneer er een beheerder is (maandag – vrijdag). Op zaterdag, zondag en feestdagen is de kiosk alleen open als er een vrijwilliger kan komen werken.

♦ De wc’s zijn elke dag open van 9.00 – 18.00 uur (oktober – april) of tot 20.00 uur (mei – september). We hebben 2 wc’s. Een gewone en een mindervaliden wc. Wandelaars van het Singelpark mogen de wc’s ook gebruiken. Houd de wc’s schoon. Of meld het bij de beheerder als ze vies zijn. 

Wat is deze speeltuin?

Dit is een inclusieve natuurspeeltuin. De toegang tot de speeltuin is gratis. Lees meer informatie over wat je in de speeltuin vindt, over de wc, de kiosk en andere handige dingen.

We willen graag dat elke bezoeker een leuke tijd heeft in de speeltuin. Volg daarom de huisregels. Die zijn ervoor om de speeltuin veilig en schoon te houden. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Volg je niet de regels? Dan mogen de beheerders van de speeltuin je vragen om de speeltuin te verlaten.

Waar kan ik parkeren?

♣ Fiets parkeren? Dat doe je in de fietsenstalling. Die ligt aan de Oosterkerkstraat tussen de ingang van het Lakenpark en ingang van de speeltuin. Parkeer je fiets niet in de speeltuin zelf.

♥ Invaliden parkeerplek nodig? Er is 1 invaliden parkeerplek voor kaarthouders direct bij de ingang van het Lakenplein aan de Oosterkerkstraat. Een 2e is op de Kaarsenmakersplein. En een 3e aan de Rijnbrug aan de Utrechtse Veer.

♦ Gewone parkeerplekken zijn ook te vinden in de parkeergarage van de Meelfabriek, parkeergarage van de Albert Heijn op Hooigracht 85 of op de parkeerplaats van het Kaarsenmakersplein.