Contact

Ons bezoekadres

Speeltuinvereniging de Doorbraak
Katoenpark 1, 2312 MN Leiden
IBAN: NL37INGB0006493504
KVK-nummer: 40448105

phone icon

Wil je iemand spreken? Stuur een e-mail met je vraag en telefoonnummer, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug! Je kan ons ook via Facebook een berichtje sturen. 

Locatie

Openingstijden

We zijn iedere dag open van 9.00 – 17:00. 

De kiosk en wc zijn open wanneer er een beheerder is (maandag – vrijdag). In het weekend zijn de kiosk en wc alleen open als er een vrijwilliger kan komen werken.

Bezoekersinformatie

De toegang tot de speeltuin is gratis. Lees meer informatie over wat je in de speeltuin vindt, over de wc, de kiosk en andere handige dingen.

We willen graag dat elke bezoeker een leuke tijd heeft in de speeltuin. Houd je je daarom aan de huisregels. Die zijn ervoor om de speeltuin veilig en schoon te houden. Zo kunnen jouw kinderen, maar ook die van anderen er fijn spelen.

Parkeren

Fiets

Je kunt je fiets parkeren in de fietsenstalling. Die ligt aan de Oosterkerkstraat tussen de ingang van het Lakenpark en ingang van de speeltuin. Je mag niet je fiets parkeren in de speeltuin zelf.

Auto

Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats op het Kaarsenmakersplein. Er is 1 invalidenparkeerplek voor invalidenparkeerkaarthouders aan de ingang van het Lakenpark aan de Oosterkerkstraat.