Kinderfeestje

Wil je de verjaardag van je kind vieren in de speeltuin? Dat kan! Je moet wel vooraf boeken om de grote picknicktafels, stroom en wc te gebruiken (ook als de beheerder er niet is).  Lees hieronder hoe dat moet.

Wat boek je?

♥ Twee grote picknicktafels – een staat onder de grote overkapping en de ander ervoor.
♣ Drinkwater, elektriciteit en de wc onder de grote overkapping. Je krijgt een code voor de wc en andere informatie in een e-mail. Die sturen we nadat we je boeking hebben goedgekeurd.
♦ Je krijgt een dagdeel – in de ochtend (9.30 – 13.00 uur) of in de middag (13.30 – 17.00 uur). Er kan maar één kinderfeestje per dagdeel zijn.
♠ Van maandag – vrijdag, als de beheerder er is, kun je ook drankjes en ijsjes kopen in de kiosk. In het weekend is de kiosk alleen open als er een vrijwilliger kan komen werken.

Let op – je hebt géén alleenrecht op de speeltuin tijdens je kinderfeestje. Andere kinderen kunnen dus ook in de speeltuin komen spelen.

Voorwaarden

Je moet lid zijn van de speeltuinvereniging om de picknicktafels te boeken voor een kinderfeestje. Lid worden is gratis en kun je hier aanvragen. Dit is nodig zodat de speeltuin subsidie van de gemeente kan krijgen. Zo houden we de kosten laag voor het boeken van feestjes. Volg onze huisregels en coronaregels.

Boek hier je feestje

Boek in de kalender een datum voor je feestje. Kies dan een dagdeel. Er zijn twee dagdelen – de ochtend (9.30 – 13.00 uur) of de middag (13.30 – 17.00 uur). Je kan maximaal 6 maanden van te voren boeken.

Wat betekenen de kleurtjes in de kalender?

• groen = je kan kiezen uit een of twee dagdelen.

• oranje = beide dagdelen zijn geboekt, maar nog niet vastgelegd.

• rood = je kan niet meer boeken op deze datum.

Kosten en betaling

♥ Na het boeken sturen we je een e-mail met bevestiging. Daarin leggen we uit hoe je moet betalen. Een boeking kost 15 euro.
♠ De 15 euro moet je binnen 3 dagen na je boeking betalen. Betaal je niet op tijd, dan maken we het dagdeel weer vrij.
♦ Als je zelf je feestje afzegt, krijg je geen geld terug.

Regels tijdens je feestje

♦ De speeltuin blijft open voor anderen tijdens je feestje.
♦ Niet roken, drugs, alcohol, glas, agressief gedrag, kwetsend taalgebruik en geen versterkte muziek.
♦ Ruim alles weer netjes op na het feestje en maak het toilet schoon.
♦ Gaat er iets stuk? Bijvoorbeeld de wc, speeltuinmeubels, speeltoestellen, planten of iets anders? Vertel het meteen aan de beheerder of mail naar info@svdedoorbraak.nl. Dan kunnen we die op tijd repareren. Zo bezeren andere mensen zich niet.
♦ Volg onze huisregels.
♦ Volg de coronaregels.
♦ Heb je vragen? Mail naar info@svdedoorbraak.nl.

Veel plezier met het vieren van je verjaardag!

Met een groep naar de Doorbraak, maar het is geen verjaardag?

Wil je een keertje met een grote groep kinderen in de Doorbraak spelen, maar het is géén kinderverjaardag? Bijvoorbeeld met een klas, een scoutinggroep of een revalidatiegroep? Dat kan natuurlijk ook! Lees hoe je daarvoor boekt