Kinderfeestje

Natuurspeeltuin de Doorbraak is een goede plek voor kinderfeestjes. Kom je met een groep van 10 of meer kinderen? Dan moet je vooraf reserveren. Hiermee voorkom je teleurstellingen en ben je verzekerd van een picknicktafel, wc en gebruik van stroom. Dat is fijn voor jou maar ook voor andere gezinnen die anders geen plek hebben terwijl ze wel hebben gereserveerd en hebben betaald.

Wat huur je?

♥ Je kunt gebruik maken van de 2 picknicktafels die speciaal gereserveerd zijn voor feestjes: één staat naast de beheerdersloge en één staat onder de overkapping.
♣ Verder kun je gebruik maken van (drink)water, elektriciteit en het toilet onder de overkapping. Hiervoor heb je een code nodig. Deze code en verdere informatie ontvang je per e-mail nadat je reserveringsverzoek is goedgekeurd.
♦ Er kan 1 kinderfeestje per dagdeel worden gehouden, namelijk in de ochtend (9.30-13.00 uur) of in de middag (13.30-17.00 uur). Let op: Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen.
♠ Doordeweeks als de beheerder aanwezig is, kun je eventueel drankjes en ijsjes kopen in de kiosk.

Voorwaarden

Je moet lid zijn van de speeltuinvereniging om een picknicktafel/het overdekte gedeelte te kunnen huren voor een kinderfeestje. Het lidmaatschap is gratis en kun je hier aanvragen. Dit is nodig zodat de speeltuin subsidie van de gemeente kan blijven ontvangen. Zo houden we de kosten voor het verhuren laag. Verder verwachten we dat je je houdt aan onze huisregels en aan de coronaregels.

Kosten en betaling

♥ Het huren van de picknicktafels/het overdekte gedeelte (inclusief water, elektriciteit en WC) per dagdeel kost 15 euro.
♣ Er zijn 2 manieren om te betalen – via IDEAL of via bankoverschrijving. De betaalgegevens ontvang je per e-mail nadat je een reserveringsverzoek hebt gedaan.
♠ De kosten moet je binnen 3 dagen na je reserveringsverzoek betalen, anders komt het dagdeel weer vrij.

Feestje boeken

Bekijk in de kalender welke data beschikbaar zijn en reserveer een dagdeel voor je feestje. Je kunt kiezen uit 2 dagdelen per datum – de ochtend (9.30-13.00 uur) of de middag (13.30-17.00 uur).

Als de datum van je voorkeur nog groen gekleurd is in de kalender, dan is er ten minste 1 dagdeel beschikbaar. Als de datum oranje is, dan is er voor beide dagdelen een reserveringsverzoek ingediend. Als de datum rood is, dan zijn de reserveringen definitief. Je kan dan niet meer boeken op deze datum.

Reserveringsverzoeken kun je maximaal 6 maanden van te voren doen.

Regels

♦ De speeltuin blijft tijdens het feestje nog steeds toegankelijk voor andere bezoekers/kinderen.
♦ Roken, drugs, alcohol, glas, agressief gedrag, kwetsend taalgebruik en versterkte muziek zijn niet toegestaan.
♦ Ruim alles weer netjes op na het feestje en maak het toilet schoon.
♦ Meld schade aan toestellen, toilet, speeltuinmeubilair of groen direct aan onze beheerder of speeltuinbestuur – dan kunnen we op tijd repareren en letsel voorkomen bij andere bezoekers.
♦ Houd je aan onze huisregels.
♦ Houd je aan de coronaregels.
♦ Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@svdedoorbraak.nl

Een uitje naar de Doorbraak?

Wil je eenmalig met een grotere groep kinderen naar natuurspeeltuin de Doorbraak komen, bijvoorbeeld met een klas, een scoutinggroep of een revalidatiegroep om iets te vieren of gewoon even een uurtje te spelen? Dat kan natuurlijk ook! Lees hoe je ons daarvoor boekt op deze pagina