Kinderfeestje

Vier een kinderfeestje in Speeltuin de Doorbraak

Naar verwachting gaat de speeltuin op 9 juni open en kunnen feestjes vanaf 19 juni geboekt worden.

Natuurspeeltuin de Doorbraak is een goede plek voor kinderfeestjes. In de speeltuin staan picknicktafels en voor als het regent is er een overdekt gedeelte.

Wat huur je?

Je kunt een picknicktafel/het overdekte gedeelte huren per dagdeel: de ochtend (9.30-13.00 uur) of de middag (13.30-17.00 uur). Er kan één kinderfeestje per dagdeel worden gehouden.

Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van (drink)water, elektriciteit en de WC. Hiervoor is een sleutel nodig die je van tevoren bij de beheerder of een bestuurslid kunt ophalen. Verdere informatie hierover ontvang je per e-mail nadat je reserveringsverzoek goedgekeurd is. 

Doordeweeks is de beheerder aanwezig en is de kiosk open waar je drankjes en ijsjes kunt kopen.

Voorwaarden

Je moet lid zijn van de speeltuinvereniging om een picknicktafel/het overdekte gedeelte te kunnen huren voor een kinderfeestje. De lidmaatschap is gratis en kan hier worden aangevraagd. Dit is noodzakelijk om subsidie van de gemeente te kunnen (blijven) ontvangen en zo de kosten voor het verhuren laag te houden.

Kosten en betaling

Het huren van een picknicktafel/het overdekte gedeelte (incl. water, elektriciteit en WC) per dagdeel kost 15 euro. 

Er zijn 2 manieren om te betalen, namelijk via IDEAL en via banktransfer. De betaalgegevens ontvang je per e-mail nadat je een reserveringsverzoek hebt gedaan.

De betaling moet uiterlijk 3 dagen na het reserveringsverzoek binnen zijn, anders wordt het dagdeel weer vrijgegeven.

Beschikbaarheid en reserveren

Bekijk hier de beschikbaarheid en reserveer zelf een dagdeel.

Als de dag van je voorkeur groen gekleurd is in de kalender, dan is er ten minste nog een dagdeel beschikbaar. Zodra voor beide dagdelen een reserveringsverzoek is ingediend, kleurt de dag oranje. Zodra de betalingen binnen zijn, is de reservering definitief en kleurt de dag rood.

Reserveringsverzoeken kun je maximaal 6 maanden van te voren doen.

Regels

De speeltuin blijft tijdens het feestje nog steeds toegankelijk voor andere bezoekers/kinderen.

Je mag niet roken of alcohol drinken in de hele speeltuin. 

Ruim alles weer netjes op na het feestje.