Kinderfeestje

Vier een kinderfeestje in Speeltuin de Doorbraak

Naar verwachting gaat de speeltuin op 9 juni open. Je kunt weer feestjes boeken vanaf 19 juni.

Natuurspeeltuin de Doorbraak is een goede plek voor kinderfeestjes. In de speeltuin staan picknicktafels en er is een overdekt gedeelte voor wanneer het regent.

Wat huur je?

Je kunt een picknicktafel/het overdekte gedeelte huren per dagdeel: de ochtend (9.30-13.00 uur) of de middag (13.30-17.00 uur). Er kan 1 kinderfeestje per dagdeel worden gehouden.

Je hebt géén exclusief gebruik van de speeltuin tijdens je kinderfeestje, dus andere kinderen kunnen er ook spelen. Je kunt gebruik maken van (drink)water, elektriciteit en de WC. Hiervoor is een sleutel nodig die je van tevoren bij de beheerder van de speeltuin kunt ophalen. Verdere informatie hierover ontvang je per e-mail nadat je reserveringsverzoek is goedgekeurd. 

Doordeweeks is de beheerder aanwezig en is de kiosk open waar je drankjes en ijsjes kunt kopen.

Voorwaarden

Je moet lid zijn van de speeltuinvereniging om een picknicktafel/het overdekte gedeelte te kunnen huren voor een kinderfeestje. Het lidmaatschap is gratis en kun je hier aanvragen. Dit is nodig zodat de speeltuin subsidie van de gemeente kan blijven ontvangen. Zo houden we de kosten voor het verhuren laag.

Kosten en betaling

Het huren van een picknicktafel/het overdekte gedeelte (inclusief water, elektriciteit en WC) per dagdeel kost 15 euro. 

Er zijn 2 manieren om te betalen – via IDEAL of via bankoverschrijving. De betaalgegevens ontvang je per e-mail nadat je een reserveringsverzoek hebt gedaan.

De kosten moet je binnen 3 dagen na het reserveringsverzoek betalen, anders komt het dagdeel weer vrij.

Feestje boeken

Bekijk hier welke data beschikbaar zijn en reserveer een dagdeel voor je feestje. Je kunt kiezen uit 2 dagdelen per datum – de ochtend (9.30-13.00 uur) of de middag (13.30-17.00 uur).

Als de datum van je voorkeur nog groen gekleurd is in de kalender, dan is er ten minste 1 dagdeel beschikbaar. Als de datum oranje is, dan is er voor beide dagdelen een reserveringsverzoek ingediend. Als de datum rood is, dan zijn de reserveringen definitief. Je kan dan niet meer boeken op deze datum.

Reserveringsverzoeken kun je maximaal 6 maanden van te voren doen.

Regels

  • De speeltuin blijft tijdens het feestje nog steeds toegankelijk voor andere bezoekers/kinderen
  • Je mag nergens roken of alcohol drinken in de hele speeltuin
  • Ruim alles weer netjes op na het feestje
  • Meld schade aan toestellen, wc, speeltuinmeubilair of groen direct aan onze beheerder of speeltuinbestuur – dan kunnen we tijdig repareren en letsel voorkomen bij andere bezoekers
  • Breng de sleutel weer terug naar de beheerder/het speeltuinbestuur