Kinderfeestje

Natuurspeeltuin de Doorbraak is een goede plek voor kinderfeestjes. Kom je met een groep van 10 of meer kinderen? Dan moet je vooraf boeken. Hiermee ben je er zeker van dat je een picknicktafel, wc en stroom kan gebruiken. Dat is fijn voor jou maar ook voor andere gezinnen die anders geen plek hebben terwijl ze wel hebben geboekt en hebben betaald.

Wat huur je?

♥ Je huurt de 2 picknicktafels die we speciaal vrij houden voor feestjes: 1 staat naast het hokje van de beheerder en 1 staat onder de grote kap naast het hokje.
♣ Verder kun je (drink)water, elektriciteit en de wc onder de grote kap naast het hokje gebruiken. Voor die wc heb je een code nodig. Deze code en andere informatie krijg je per e-mail nadat we je boeking hebben goedgekeurd.
♦ Je kan maar 1 kinderfeestje per dagdeel houden. In de ochtend (9.30-13.00 uur) of in de middag (13.30-17.00 uur). Let op: je hebt géén alleenrecht op de speeltuin tijdens je kinderfeestje. Andere kinderen kunnen dus ook in de speeltuin komen spelen.
♠ Van maandag – vrijdag, als de beheerder er is, kun je ook drankjes en ijsjes kopen in de kiosk. In het weekend is de kiosk alleen open als er een vrijwilliger kan komen werken.

Voorwaarden

Je moet lid zijn van de speeltuinvereniging om een picknicktafel/de ruimte onder de grote kap te kunnen huren voor een kinderfeestje. Lid worden is gratis en kun je hier aanvragen. Dit is nodig zodat de speeltuin subsidie van de gemeente kan blijven ontvangen. Zo houden we de kosten voor het verhuren laag. Verder zien we graag dat je je houdt aan onze huisregels en aan de coronaregels.

Kosten en betaling

♥ Je betaalt 15 euro voor het huren van een dagdeel. Je kan dan de picknicktafels voor of onder de ruimte onder de grote kap, drinkwater, elektriciteit en wc gebruiken.
♣ Er zijn 2 manieren om te betalen – via IDEAL of via bankoverschrijving. De betaalgegevens krijg je per e-mail nadat je een boeking hebt gedaan.
♠ De kosten moet je binnen 3 dagen na je boeking betalen, anders maken we het dagdeel weer vrij.
♦ Als je zelf je feestje afzegt, krijg je geen geld terug.

Feestje boeken

Bekijk in de kalender welke data er nog zijn en boek een dagdeel voor je feestje. Je kunt kiezen uit 2 dagdelen per datum – de ochtend (9.30-13.00 uur) of de middag (13.30-17.00 uur).

Als de datum nog groen gekleurd is in de kalender, dan is er minstens 1 dagdeel over. Als de datum oranje is, dan is er voor beide dagdelen een boeking binnengekomen. Als de datum rood is, dan staan de boekingen vast. Je kan dan niet meer boeken op deze datum.

Boekingen kun je maximaal 6 maanden van te voren doen.

Regels

♦ De speeltuin blijft tijdens het feestje nog steeds open voor andere bezoekers/kinderen om er te komen spelen.
♦ Wat niet mag in de speeltuin: roken, drugs, alcohol, glas, agressief gedrag, kwetsend taalgebruik en versterkte muziek.
♦ Ruim alles weer netjes op na het feestje en maak het toilet schoon.
♦ Als de wc, speeltuinmeubels, speeltoestellen, planten of andere dingen kapot zijn, vertel dit dan meteen aan onze beheerder of speeltuinbestuur. Dan kunnen we die op tijd repareren zodat andere mensen zich niet bezeren.
♦ Houd je aan onze huisregels.
♦ Houd je aan de coronaregels.
♦ Voor vragen kun je contact met ons opnemen via info@svdedoorbraak.nl.

Een uitje naar de Doorbraak?

Wil je een keertje met een grote groep kinderen in de Doorbraak spelen, bijvoorbeeld met een klas, een scoutinggroep of een revalidatiegroep? Maar het is géén kinderverjaardag? Dat kan natuurlijk ook! Lees hoe je ons daarvoor boekt op deze pagina