Voor leden

De speeltuin is gratis toegankelijk sinds dat we onderdeel zijn geworden van het Singelpark.

Het beheer van de speeltuin valt echter gedeeltelijk onder verantwoordelijkheid van de speeltuinvereniging wat een non-profit organisatie is. Daarom vragen we je graag om lid te worden als je ingeschreven staat in de gemeente Leiden. Voor elk lid krijgen we namelijk een heel klein beetje subsidie wat hard nodig is voor het beheer en onderhoud van de speeltuin.

• Op de Word lid pagina lees je hoe je met je hele gezin gratis lid kan worden van de speeltuin.

• Op de pagina over Lidmaatschap lees je wat de voordelen zijn.

• Als je een kinderfeestje wilt houden in de speeltuin, dan kan dat natuurlijk ook. Op de Kinderfeestje pagina lees je hoe je een datum kunt reserveren.

• Wil je een schoolreisje plannen naar een bestemming in Leiden of omstreken? Combineer het dan eens met een lunch en een uurtje spelen in de Doorbraak! Lees op de pagina van Schoolreisje hoe dat in zijn werking gaat.

• Wil je met je BSO-groepje langskomen om te spelen? Mail ons via info@svdedoorbraak.nl om de voorwaarden voor het gebruik van de speeltuin en de wc’s te bespreken.

We zien je graag komen spelen!