Word lid

Speeltuin de Doorbraak is een vereniging die bestaat uit leden en een vrijwillig bestuur. Leden zijn heel belangrijk voor de speeltuin. Alleen als vereniging (met leden) mogen we subsidies aanvragen voor de speeltuin en samen met het geld van de lidmaatschappen, kunnen we het beheer en onderhoud van de speeltuin betalen. Zo houden we de speeltuin mooi en veilig voor je kinderen.

Hoe word je lid

Je kan jezelf en je hele gezin eenvoudig aanmelden als lid via de groene knop op deze pagina.

Bijdrage

Leden betaalden voorheen een jaarlijks vast bedrag van €12,50 wat geldig is voor het hele gezin. Dit jaar gaan we echter in september 2020 een half jaartje dicht voor het bouwen van de nieuwe natuurspeeltuin. We vragen daarom in plaats van het vaste bedrag een eigen bijdrage wat automatisch naar onze crowdfunding gaat voor de nieuwe natuurspeeltuin.

Dit jaar mag je dus zelf bepalen hoeveel je wil betalen om lid te worden. Elk bedrag is welkom, minder kan maar méér is natuurlijk heel erg welkom.

Alvast heel erg bedankt dat je lid wil worden van Speeltuinvereniging de Doorbraak!