Geen Halloween activiteiten

Dit jaar organiseert speeltuinvereniging de Doorbraak helaas geen Halloween activiteiten om spreiding van Covid-19 te voorkomen. We gaan dus niet langs de deuren!

Gelukkig zijn er andere manieren om Halloween te vieren. We hebben wat ideetjes voor jullie op een rijtje gezet.

* maak van je raam een etalage: versier je raam met spinnewebben, vleermuizen, pompoenen en je mooiste Halloween-knutsels. Zo kan iedereen die een ommetje maakt in de buurt in de Halloweenstemming komen. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker!

* bak cakejes of koekjes en maak hapjes die je kunt versieren. Je kunt ze omtoveren tot griezelige snacks die er weerzinwekkend uitzien, maar zo lekker smaken als je zelf wilt. Denk aan bananenspookjes, mandarijn-pompoenen, draculagebitjes van koek, jam en mini-marshmallows, gevulde eieren met duivelshoorntjes van paprika of een taart met spinnewebdraden van drop. Pinterest en Google staan vol met inspiratie!

* Trek je engste outfit aan, zorg voor sfeervolle verlichting en maak het af met de Disney-Halloween playlist op Spotify, of een Halloweenfilm op Netflix

* Misschien heb je zelf nog leuke aanvullingen op de bovenstaande ideeen? Steek je buren, vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten en familie aan met je enthousiasme en deel foto’s!

We wensen jullie heel veel griezelplezier!