Nieuws – laatste fase verbouwing gaat in

fotocredit: Monique Shaw

De vernieuwbouw gaat de laatste fase in en je ziet echt dat de speeltuin vorm begint te krijgen!

Op 31 maart kwam daarom wethouder Ashley North een kijkje nemen om te zien hoever we zijn opgeschoten. In zijn kielzog waren het Sleutelstad-team met Chris de Waard om hierover een interview af te nemen. Onze speeltuinvoorzitter Peter Berkvens heette iedereen van harte welkom. Natuurlijk moesten de heren ook gelijk de nieuwe waterpomp uitproberen tot groot vermaak van alle aanwezigen. Het interview kun je via deze link bekijken: https://sleutelstad.nl/2021/04/04/herinrichting-natuurspeeltuin-de-doorbraak-gaat-laatste-fase-in/ 

Hieronder staan wat aannemers Boerplay, Jos Scholman en onze eigen speeltuin renovatiewerkgroep al hebben bereikt:

♠De grote waterpomp en de tweede waterpomp voor watereffecten in het zandgedeelte zijn succesvol geplaatst.

♠We hebben de speelvijver gevuld met water en het bassin doorstond netjes de test. 

♠Veel bergen zand, ondergronden en houten palen werden gesleept, gestapeld en geplaatst door de stoere aannemers – grote mannenwerk of spel?

♠ We hebben onze vertrouwde peuterschommel teruggeplaatst en ook werkte Boerplay hard aan het maken van een geheel nieuwe houten schommel. 

♠Naast het blotevoetenpad, hebben de creatieve aannemers ook een kleurrijke mozaïeken wielenpad aangelegd speciaal voor rolstoelgebruikers. 

Vond je dit een leuk bericht? Als je de week-tot-week updates wil volgen van de Lakenpark- en speeltuinverbouwing, download dan de gratis omgevingsapp ‘Lakenpark’ van Jos Scholman via je appstore. 

fotocredit: Jos Scholman